Voordat je verkoopfacturen kunt aanmaken en verwerken in Yuki moet je eerst verkoopartikelen toevoegen. Deze kunnen geraadpleegd en beheerd worden vanuit de Verkoop bol.

In Yuki kan je alle reeds toegevoegde verkoopartikelen bekijken. Deze zullen toegevoegd worden aan de standaard prijslijst tenzij anders meegegeven bij het aanmaken van verkoopartikelen. De artikelen kunnen verplaatst worden naar een andere prijslijst binnen het domein.

LET OP!

Het is ook mogelijk om nieuwe verkoopartikelen te importeren aan de hand van een CSV bestand.

Vanuit dit overzicht kan je ook:

• alle toegevoegde artikelen in een prijslijst downloaden als een CSV-bestand (Excel)
  • een totaaloverzicht van het artikel bekijken
  • een nieuw verkoopartikel toevoegen.

Om te bekijken aan welke prijslijst(en) de verkoopartikelen op dit moment zijn toegevoegd selecteer je rechts in je scherm de specifieke prijslijst.

Verkoopartikelen downloaden

Om alle verkoopartikelen in een prijslijst te downloaden als een CSV-bestand klik je rechts op de knop Download als CSV.

Totaaloverzicht artikel bekijken

Door op de omschrijving van een artikel te klikken kan het totaaloverzicht bekomen worden met onderstaande informatie:

• Artikelgegevens

• Prijslijst(en) waaraan het artikel is toegevoegd

• Prijsovereenkomst(en) met klanten voor het artikel

• Omzet per maand of per jaar

• De laatst verstuurde facturen

• Top verkopen

Verkoopartikel toevoegen

Klik op de knop Nieuw verkoopartikel om een verkoopartikel in het domein toe te voegen.