In Yuki kan je een overzicht bekijken van alle concept- en te verzenden verkoopfacturen. Conceptfacturen zijn aangemaakt in de administratie maar kunnen of moeten nog niet verzonden worden naar je klanten.

Onder de Verkoop bol klik je op Verkoopfacturen en vervolgens selecteer je het overzicht Concept- en te verzenden facturen.

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Weergave en filtering

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’ door deze tag via de filterbalk toe te voegen

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Onderwerp’, ‘Relatie’, ‘Btw-bedrag’ en ‘Bedrag’.

Door te klikken op het onderwerp kom je terug in de conceptfactuur en kan je verdergaan met het afwerken van de factuur zodat deze in de administratie verwerkt kan worden en verstuurd kan worden naar de klant.