In Yuki kan je een overzicht bekijken van alle onbetaalde/nog te domiciliëren en betaalde/gedomicilieerde verkoopfacturen.


Via de Verkoop knop klik je op Facturen en vervolgens selecteer je Alle facturen.In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.


Weergave en filtering

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’, ‘Achterstallig’ en/of ‘Status’ door deze tag(s) via de filterbalk toe te voegen. Bij gebruik van de tag ‘Status’ kan het filter verder worden gespecificeerd naar ‘Niet verstuurd’, ‘Onbetaald’, ‘Gedeeltelijk ontvangen’ of ‘Volledig ontvangen’.


Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Factuurnr.’, ‘Onderwerp’, ‘Relatie’, ‘Factuurdatum’, ‘Vervaldatum’, ‘Btw-bedrag’, ‘Bedrag’ en ‘Status’.

Voeg de kolom ‘Domiciliëring’ toe om alle nog te domiciliëren of gedomicilieerde facturen te bekijken of hierop te filteren. Het is ook mogelijk om te filteren op Valuta indien de Vreemde valuta module geactiveerd werd in de Yuki store. 


LET OP!

Wanneer er voor een factuur een Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse factuur lay-out is gebruikt, verschijnt de kolom 'Taal' in het bovenstaande overzicht.