In Yuki kan je een overzicht bekijken van alle verkoopfacturen die in behandeling zijn gezet. Dit zijn facturen die manueel in behandeling geplaatst zijn geweest om bijvoorbeeld nog extra navraag te doen voor nog niet betaalde of gedomicilieerde facturen.

Vanuit deze werklijst kunnen:

• facturen worden vrijgegeven voor verzending naar je klanten.

Ga naar de Verkoop , klik op Facturen en selecteer vervolgens de werklijst Facturen in behandeling.

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Weergave en filtering

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’, ‘Achterstallig’, ‘Gedeeltelijk betaald’ en ‘Status’ door deze tag via de filterbalk toe te voegen. Bij gebruik van de tag ‘Status’ kan het filter verder worden gespecificeerd naar ‘Onbetaald’ en ‘Gedeeltelijk ontvangen’.

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Factuurnr.’, ‘Onderwerp’, ‘Relatie’, ‘Factuurdatum’, ‘Vervaldatum’, ‘Btw-bedrag’, ‘Bedrag’ en ‘Status’.

Wanneer er voor een factuur een Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse factuur lay-out is gebruikt, verschijnt de kolom 'Taal' in het bovenstaande overzicht. Het is ook mogelijk om te filteren op Valute indien de Vreemde valuta geactiveerd werd in de Yuki store.

Facturen vrijgeven voor verzending

Selecteer de facturen in de lijst die je wilt vrijgeven voor verzending naar je klanten. Klik rechtsboven op de knop Vrijgeven. De facturen komen in de werklijst Te verzenden facturen terecht en verdwijnen uit de lijst Facturen in behandeling.