In Yuki is het mogelijk om verkoopfacturen aan te maken en deze vervolgens digitaal te versturen naar je klanten. Deze verkoopfacturen worden na het versturen direct in de boekhouding verwerkt en in de juiste map geplaatst.

Er zijn drie manieren om verkoopfacturen te versturen naar je klanten:

• Standaard per gewone post (in bulk of apart)
  • Standaard per e-mail: (in bulk of apart)

Het versturen van je verkoopfacturen per e-mail is alleen mogelijk wanneer er bij je klant een e-mailadres is vastgelegd én de klantspecifieke instelling (verzendwijze) op 'E-mail' staat.

LET OP!

Per klant kan één standaard verzendwijze voor de verkoopfacturen worden ingesteld: per e-mail of per post.

Voordat je de verkoopfacturen afdrukt en/of verstuurt controleer je eerst of de instellingen voor verkoopfacturen correct zijn:

• Klopt het volgende factuurnummer? Zo nee, voer het correcte eerstvolgende factuurnummer in.
  • Is de juiste factuurdatum van de te verzenden facturen ingevuld? Zo nee, wijzig de factuurdatum.
  • Is de correcte factuur lay-out geselecteerd? Zo nee, selecteer de juiste factuur lay-out.
  • Ziet het schermvoorbeeld van de facturen er naar wens uit? Zo nee, wijzig de factuur lay-out.