Je kan Lay-outs gaan aanpassen door naar Instellingen te gaan en vervolgens op Verkoopinstellingen te klikken.

Onderaan zal je een overzicht terugvinden van alle factuur lay-outs die momenteel zijn aangemaakt voor deze administratie Je kan van hieruit een factuur lay-out aanmaken of wijzigen.

Lay-outs wijzigen

Je kan één van deze lay-outs wijzigen en/of verwijderen door te klikken op de omschrijving van de lay-out.

Lay-outs aanmaken

Je kan een nieuwe lay-out aanmaken door te klikken op + Nieuwe layout.