Voordat je verkoopfacturen gaat aanmaken en versturen, moet je eerst de instellingen voor de verkoopfacturen controleren en/of bijwerken.

Om de instellingen van je verkoopfacturen te bekijken en/of te bewerken, ga je naar de Instellingen en klik je op Verkoopinstellingen.

Je kunt de volgende instellingen voor verkoopfacturen invoeren:

• Factuur
  • Factuuraflevering
  • Offertes
  • Contracten
  • Factuur lay-outs
  • Offerte lay-outs

Klik rechtsboven op de knop Bewerken om de instellingen te wijzigen.

Om alle wijzigingen in de factuurinstellingen op te slaan klik je rechtsonder op de knop Bewaren.