Voordat je verkoopfacturen gaat aanmaken en versturen, moet je eerst de instellingen voor de verkoopfacturen controleren en/of bijwerken.

Om de instellingen van je verkoopfacturen te bekijken en/of te bewerken, open je de Verkoop bol en klik je hier op Verkoopinstellingen.

Je kunt de volgende instellingen voor verkoopfacturen invoeren:

• Standaardwaarden
  • Factuurnummer
  • Aflevering
  • Prijslijsten
  • Lay-outs.

Klik rechtsboven op de knop Bewerken om de instellingen te wijzigen.

Om alle wijzigingen in de factuurinstellingen op te slaan klik je rechtsonder op de knop Bewaren.