In Yuki kan je financiële transacties eenvoudig exporteren. Voor verschillende doeleinden worden verschillende exportformaten ondersteund:

• Excel-formaat voor verdere nabewerking in spreadsheets
  • csv-formaat voor import in diverse andere softwareprogramma's
  • PDF voor archivering en bulkprinten.

Voor de (externe) accountant zijn ook de volgende export formaten mogelijk:

• Accon
  • First
  • AFAS(IB)

Hoe werkt het?

Je kan de transacties exporteren via de BO-bol of via de Boekhoudingbol.

Hier kan je het gewenste export formaat, de juiste administratie en het boekjaar selecteren.

Wil je alle rekeningen exporteren, laat dan de velden achter 'Grootboekrekening' leeg.

Wil je één rekening exporteren, vul dan enkel het veld 'vanaf' in.

Als je voor balansrekeningen niet het beginsaldo van het gekozen boekjaar wilt meenemen, vink dan het hokje 'Beginsaldo' uit.

Je kan er tevens ook voor kiezen om de eindejaarsboekingen al dan niet op te nemen in het bestand.