In Yuki kan je financiële transacties eenvoudig exporteren. Voor verschillende doeleinden worden verschillende exportformaten ondersteund:

• Excel-formaat voor verdere nabewerking in spreadsheets
  • csv-formaat voor import in diverse andere softwareprogramma's
  • PDF voor archivering en bulkprinten.

Voor de (externe) accountant zijn ook de volgende export formaten mogelijk:

• Accon
  • First
  • AFAS(IB)

Hoe werkt het?

Je kan de transacties exporteren via de BO-bol of via de Boekhoudingbol.

• Hier kan je het gewenste export formaat, de juiste administratie en het boekjaar selecteren.
  • Wil je alle rekeningen exporteren, laat dan de velden achter 'Grootboekrekening' leeg.
  • Wil je één rekening exporteren, vul dan enkel het veld 'vanaf' in.
  • Als je voor balansrekeningen niet het beginsaldo van het gekozen boekjaar wilt meenemen, vink dan het hokje 'Beginsaldo' uit.
  • Je kan er tevens ook voor kiezen om de eindejaarsboekingen al dan niet op te nemen in het bestand.