Om optimaal te kunnen scannen naar Yuki is het belangrijk om de scanner eerst in te stellen:

• Output formaat: bij voorkeur JPEG (JPG). Het is ook mogelijk om documenten in PDF formaat aan te leveren maar daarbij is het belangrijk om één factuur per PDF aan te leveren. Yuki kan achteraf geen PDF bestanden splitsen.
  • Resolutie: 300 DPI
  • Kwaliteit gemiddeld.

Om de Scan Wizard te gebruiken ga je naar de Yuki postbus. Kies voor Scannen door te klikken op een map naar keuze. De map zal bepalen waarin de documenten gearchiveerd zullen worden. Indien je een bulk van aankoop- en verkoopfacturen inscant, kies je voor de map Uitzoeken Yuki

Doorloop de volgende stappen:

• De Scan Wizard wordt gestart. Bij een eerste gebruik moet de wizard eerst geïnstalleerd worden.
  • Kies de gewenste administratie (enkel als je meerdere administraties in één domein hebt).
  • Selecteer Feeder.
  • Klik op de Startknop.
  • Het scannen wordt automatisch gestart met de juiste instellingen. Wacht tot alle documenten gescand en geüpload zijn.
  • Klik op de knop "Klaar".