Via Webservices is het mogelijk een toegangscode (API sleutel) op te halen die ervoor zorgt dat er een koppeling gelegd kan worden met externe software applicaties zoals Silvervin of Intellifin. Hierdoor kunnen gegevens opgevraagd worden van alle dossiers. Kijk zeker op onze website voor meer informatie over de bestaande koppelingen.

Alleen een gebruiker met de rol Portaalbeheerder kan d.m.v. de webservice API-sleutel de (toegangs)rechten tot webservices in het portaal instellen. Deze gelden dan voor alle domeinen en administraties waartoe de portaalbeheerder toegang heeft. Een gebruiker met de rol Portaal backoffice heeft geen toegang tot deze instellingen.

In je Yuki backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op Instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop Webservices. Het volgende scherm wordt geopend:

Je klikt op de knop en selecteert vervolgens in het onderstaande scherm de gewenste rechten voor de webservice(s). Daarna klik je op de knop Bewaren.

Je kan (toegangs)rechten tot de volgende webservices selecteren:

• Financieel:
    • Accounting webservice:
      • ophalen van financiële rapportage
      • aanmaken van diverse posten boekingen
    • AccountingInfo webservice:
      • opvragen informatie over grootboekrekeningen en transacties
  • Archief:
    • Archive webservice:
      • ophalen en insturen van documenten
      • inzicht (via app) in het archief.
  • Verkoop:
    • Sales webservice:
      • aanmaken van verkoopfacturen
  • Workflow
  • Kas:
    • PettyCash webservice:
      • importeren van kastransacties
  • UBL
    • Exporteren van UBL facturen
  • Relaties (Alleen Lezen):
    • Contact webservice:
      • ophalen van contactgegevens
  • Relaties:
    • Contact webservice:
      • aanmaken of bijwerken van contact
  • Domeinen:
    • Domains webservice:
      • aanmaken van actieve domeinen en proefdomeinen
      • ophalen en aanmaken van gebruikers in een domein.