Zowel via Mijn Domein als via de Relatie bol kan je een bijkomende administratie aanmaken en de administratie- of bedrijfsgegevens wijzigen.

Optie 1: Mijn domein

Door linksboven op de naam van het domein of logo te klikken, heb je de mogelijkheid om naar Mijn domein te gaan en kan je kiezen voor + Administratie. Door op de naam van de administratie te klikken (Clean Demo), kan je de administratiegegevens wijzigen.

Optie 2:  Relatie bol

Klik op de Relatie bol en vervolgens op de knop Administraties. Net zoals bij Optie 1 zal je in het volgende scherm de mogelijkheid hebben om op + Administratie te klikken.