Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om MT940 bestanden van de Money You bank in Yuki te importeren. Dit zal op korte termijn wel geïmplementeerd worden in de software, hier wordt al aan gewerkt door onze ontwikkelaars. Tot die tijd kun je met een workaround wel het bestand inlezen. Dit houdt in dat je de kopregel van het MT940 bestand aanpast en dan opnieuw importeert in Yuki. In bijgevoegd filmpje wordt getoond hoe je dit aanpast.