Een prijslijst kan geïmporteerd worden. In de bijlage vind je alvast een voorbeeld CSV-bestand.

Het is belangrijk dat jouw CSV-bestand op dezelfde manier wordt opgemaakt, met dezelfde titels voor de kolommen. Anders zal de lijst niet geïmporteerd kunnen worden!

Het importeren van prijslijsten is bedoeld om reeds in het domein aanwezige artikelen op een eenvoudige manier aan een prijslijst te koppelen. Het is echter ook te gebruiken voor het importeren van verkoopartikelen die nog niet aanwezig zijn. Hierover kan je, via deze link, een uitgebreide uitleg terugvinden.

Bij het opmaken van het CSV-bestand zoek je best de omschrijving van elke Btw-code in Yuki op. Dit kan als volgt:

- Klik op het logo links bovenaan en ga naar "Instellingen",

- Klik op "Btw-percentages,

- Open een Btw-code

- Kopieer de volledige omschrijving (bv.: "TRMVAT 21%" = Btw 21%) en plak deze in de kolom "Btw-code" in jouw CSV-bestand.