Een nieuwe module moet steeds geactiveerd worden door de BO, via de Yuki Store. Via de knop ‘Start’ (Huisje) kan je, in het tegelscherm, klikken op ‘Yuki Store’. Hier vind je een overzicht van alle modules met extra uitleg.

Yuki Office

Maak afspraken met medewerkers, en beheer de agenda van het hele bedrijf. Maak taken aan voor medewerkers of zet een workflow op voor het goedkeuren van documenten. Ontvang en verstuur e-mail vanuit elke e-mail adres.

Yuki Vreemde Valuta

Deze dienst maakt Yuki geschikt voor het werken met vreemde valuta. Door het activeren van deze module kan u verkoopfacturen in dollars of ponden aanmaken en aanleveren en valuta bankrekeningen importeren.

Yuki Dossiers

In Yuki is het mogelijk om een analytische boekhouding bij te houden. Een project wordt aangemaakt als dossier. De documenten kunnen door de gebruiker worden toegewezen aan dossiers en dragen daarna bij aan de rapportage per project.

Yuki Uren

Met de urenmodule kan u uw uren registreren en factureren. De module bevat diverse overzichten om de registratie van de uren en de tijdsbesteding van de medewerkers te monitoren. Een goedkeuring is mogelijk voordat van de geschreven uren factuurvoorstellen worden gemaakt.

Yuki Betaalservice

Laat Yuki je betaallijst al volledig voorbereiden en betaal uw facturen ineens via een SEPA-bestand.

Yuki Incasso

Vereenvoudig het incasseren van verkoopfacturen. Yuki Incasso vermindert het aantal handelingen en geeft een beter overzicht.

Yuki Factuur

Yuki beschikt over een module waarmee verkoopfacturen aangemaakt kunnen worden en geprint of per e-mail verstuurd worden. De facturen die via deze module aangemaakt worden, worden direct geboekt en gearchiveerd.

Yuki Workflow

Documenten en taken digitaal door je bedrijf sturen.

ING Business Connect

De ING Business Connect zorgt voor 2 extra functionaliteiten, automatisch inladen van de afschriften in Yuki en automatisch inladen van de Yuki-betaalbestanden in de ING HomeBank.

Yuki Webservice (en Yuki Webservice Uitgebreid)

De Yuki Webservice en Yuki Webservice Uitgebreid laat je toe om boven een bepaalde hoeveelheid calls per dag te gaan. Dit is van toepassing wanneer er gekoppeld is met een ander pakket. Standaard voorziet Yuki 1000 calls, wanneer je dagelijks boven deze limiet zou gaan neem je best de Yuki Webservice module.