Indien het bedrijf een verkort of verlengd boekjaar heeft kan je klikken op ‘Geavanceerde instellingen’  (Logo -> Mijn domein -> Bedrijf XX -> Tabblad "Administratie").

Hierdoor opent een nieuw scherm waarin je voor de komende boekjaren zal zien wat steeds de startdatum en einddatum is. Door links bovenaan op het plusje te klikken kan je per boekjaar instellen wat de einddatum hoort te zijn. Yuki laat steeds automatisch het volgende boekjaar beginnen op de eerste dag na de einddatum van het vorige boekjaar.

Heb je bijvoorbeeld een administratie die start op 1 juli 2015, maar loopt tot 31 oktober 2016? Dan kan je dit eenvoudig verlengen. Nadien zal Yuki automatisch de volgende boekjaren aanvullen met periodes van 12 maanden. Wanneer nodig kan je ook andere boekjaren verlengen of verkorten, door eerst de einddata te verifiëren van de voorgaande jaren.

In de bijlage vind je een video die bovenstaande demonstreert.