Oktober 2015

Google Drive

• Documenten worden automatisch naar een domein verplaatst zodra de Yuki-gebruiker een Google Drive map (met dezelfde naam als het domein) gedeeld heeft met support@yuki.nl (NL) of support@yuki.be (BE). Evenals bij de Dropbox-integratie kunnen binnen de map ook subfolders worden aangelegde met de naam van ordners in het archief.

Yuki Dossier Module

Alle documenten gekoppeld aan een dossier zijn nu zichtbaar voor gebruikers die toegang hebben tot het dossier, ongeacht hun rol.

Yuki webservice (API)

Mogelijkheid om de btw-code te specificeren in de Sales webservice door de omschrijving van de btw-code mee te sturen in het xml bericht.

Het document-ID wordt nu meegestuurd in de response van de webservice AccountingInfo.

UBL

Mogelijkheid om, een door de leverancier uitgedeeld klantnummer, in te voeren via het backoffice-invoerscherm. Dit is van belang om direct de UBL facturen van deze leverancier op te kunnen halen (InvoiceSharing).

Technische verbeteringen

De querybuilder is aangepast om optimaler om te gaan met IN-clauses met 0 of 1 waardes.

Partners

Backoffice Functionaliteit

De waarde in het veld “Betalingskenmerk” in het backoffice-invoerscherm wordt ook gevalideerd bij verkoopfacturen. Tevens is het veld “Betalingskenmerk” nu ook beschikbaar voor de betaalwijze “Incasso”.

In de tussentijdse rapportage met en zonder toelichting is het nu mogelijk om eindejaarcorrecties mee te nemen in de cijfers.

• Het Yuki applicatie log is nu real-time beschikbaar:
    • In het applicatielog overzicht in yukicentral kan (per domein en per dag) direct een overzicht van alle gebruikersactiviteit worden opgevraagd, incl. vandaag. Deze informatie bevat nu ook weer de volledige Browser informatie (User Agent).
    • In elk domein is nu (vanuit een link in de statusbar) een overzicht “Gebruikersactiviteit” beschikbaar, waarin de gebruikers (incl. Backoffice gebruikers) die de laatste 60 minuten iets hebben gedaan in het domein worden getoond.
    • Het “Backoffice activiteit” overzicht vanuit een document (voor Backoffice) toont nu ook de activiteit van vandaag.

Hoofdportal en subportal functionaliteit

In het overzicht “Domeinen” van een partner portaal wordt de kolom “BO door moeder” getoond indien de BO werkzaamheden in één of meerdere domeinen door de moedermaatschappij wordt uitgevoerd.

Wanneer de moedermaatschappij de backoffice werkzaamheden voor de dochter uitvoert dan zal de kolom “BO verwerking door Yuki” niet meer zichtbaar zijn.