Maart 2015

Yuki

• UBL (Universal Business Language) export functie toegevoegd in de taakbalk van "details boeking".
  • Kastransacties importeren te importeren met een .csv document (klik voor details)
  • Archief export is nu ook beschikbaar voor "kijk" domeinen
  • Rekeningschema export functie beschikbaar rechtsboven in het rekeningschema.

Dossiers

• In dossiers kunnen nu budgetten worden ingevoerd. In het marge overzicht is de voorgang zichtbaar t.o.v. het budget.

Betaallijst

• Documenten gekoppeld aan de taak "vrijgeven betalingen" zijn altijd zichtbaar voor de gebruiker aan wie de taak is toegewezen.
  • De volledige gebruikers naam is nu zichtbaar in de instellingen van de betaallijst.

BTW

• Btw-code, btw-verlegd is beschikbaar indien een inkoopfactuur uit een ander EU land afkomstig is.

Yuki België

• Diverse grootboekrekeningen toegevoegd aan het rekeningschema
  • Filter verwijderd uit het rekeningschema, alle grootboekrekeningen worden nu in de lijst getoond.

BTW België

• Btw-klantenlisting nu te downloaden in het btw-aangifte overzicht.
  • De accountant is representerende accountant in de btw-klantenlisting als accountants-nummer, naam, plaats, e-mail en telefoon zijn ingevoerd.
  • Filteren op automatisch of handmatig verwerkte transacties in het controle overzicht.

Yuki Platform Partners

• Relatiecode klant kan nu direct ingevoerd worden bij verkoopfacturen in het BO-entry scherm.
  • 'zoek domein'-link toegevoegd (linksboven) voor gebruikers met BO-rechten.
  • Gesplitste facturatie van partners en klanten in Yuki. Als het contract van een domein op de facturatie-optie “Gesplitst” staat, kan de klant zijn “Compact portal” zelf upgraden naar “Yuki ondernemer”. De klant (eindgebruiker) krijgt dan zelf een factuur voor Yuki Ondernemer + alle modules die hij/zij zelf heeft aangezet.
  • Aanmaak proces domeinen vereenvoudigd.