Oktober 2014

Update Maandag 13 Oktober 2014

Yuki

Algemeen

• Ondersteuning voor Google Chrome is hersteld, met uitzondering van de scanwizard.
    Google ondersteunt officieel de plugin (ClickOnce) niet langer, deze plugin is vereist voor het uitvoeren van applicaties zoals de scanwizard.
  • Vervolgscherm na het stellen van een vraag aangepast. ( klik voor details )
  • Bij documenten waaraan meerdere PDF bestanden zijn gekoppeld wordt het eerste bestand weergegeven.

Boekhouding

• Resultaten overzicht (omzet en kosten & bezittingen en schulden) met vergelijkende boekjaren beschikbaar. (klik voor details)
  • Dossier toewijzen aan een grootboekregel. (klik voor details)

Yuki Platform Partners

• Rekeningschema sjabloon toegevoegd (klik voor details)

• Zoekfunctie van het veld Relatie in BO-entry scherm aangepast (klik voor details)

• Verbetering afhandelknop
  • Rol Gastgebruiker toegevoegd aan de partner portal (klik voor details)
  • Mogelijkheid om de aftrekbaarheid per grootboekregel aan te passen in een document, bijvoorbeeld het opsplitsen van inkoopfacturen op grootboekrekeningen met verschillende aftrekbaarheid (klik voor details)