April 2014

Update donderdag 8 april 2014

SEPA
  • Ten behoeve van de matching wordt voor de SEPA incasso- en betaalbestanden een journaalpost per batch aangemaakt. Deze opgesplitste journaalposten kunnen ook voor historische bestanden gegenereerd worden.
  • Weergave van de SEPA batches is verbeterd. De verschillende batches hebben een duidelijke kop- en voetregel.
  • Mogelijkheid om de kolommen ‘Ontvangen’ en ‘Te ontvangen’ toe te voegen in de ‘Nog te incasseren’-lijst.

België
  • Ondersteuning bankimport CSV-bestand ING
  • Basis functionaliteit rondom boekstuknummers
  • Vanuit ’Boekhouding’ > ’Inkoop’ en ’Boekhouding’ > ’Verkoop’ is het overzicht Creditfacturen beschikbaar.
  • Verbeterde ondersteuning voor het Belgische btw-formulier.

Bank
  • Ondersteuning Knab bank importbestand

Salarisstroken
  • In domeinen die gebruik maken van de payrollservice is voor gebruikers in de directie- of HRM-rol onder ’Boekhouding’ > ’Personeel’ > ’Salarisstroken’ een lijst beschikbaar van de gegenereerde salarisstroken. Vanuit deze lijst kunnen de salarisstroken naar de medewerkers gemaild worden. Zie Yuki Wiki (link)
  • Bij het genereren van de salarisstroken vanuit de job of handmatig wordt een notificatie aangemaakt voor de aangewezen gebruiker via ‘Instellingen’ > ’Berichten van Yuki’. Standaard is dit de eigenaar van het domein, maar hier kan gekozen worden voor elke gebruiker in de directie- of HRM-rol.

Overige
  • Het is nu voor iedereen in een BackOffice rol mogelijk om documenten in de workflow opnieuw te laten verwerken (zonder opnieuw door de IDR te gaan)
  • Bij dossiers een koppeling toegevoegd naar de lijst met inkoopfacturen.
  • Bugfix: Correct aanmaken van de PDF van SEPA incassomachtigingen.