Kwaliteit - Backoffice portaal

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 03:58 PM

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Workflow en vervolgens op Kwaliteit om de cijfers (scores) van alle door de kwaliteitsmonitor uitgevoerde controles van de administraties in de domeinen van het portaal te bekijken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Enkel een gebruiker met de rol Portaalbeheerder kan dit overzicht bekijken.

De kolom Verschil laatste controle geeft het verschil in punten aan tussen de huidige score van de kwaliteitsmonitor en de score van de laatste vastgelegde controle door de accountant.

Om direct de kwaliteitsmonitor van een bedrijf en de bijbehorende administratie(s) te bekijken klik je op het cijfer van het desbetreffende bedrijf.

In dit scherm kan je de getoonde gegevens filteren op:

• Workflow: toon alleen de administraties met een achterstallige controle van de workflow, in de huidige maand uit te voeren controle van de workflow of een gecontroleerde workflow.
  • Cijfer: toon alleen de waardering van administraties met een slecht, goed of perfect cijfer van de kwaliteitsmonitor.
  • Gebruiker: toon alleen de administraties van een specifieke gebruiker (waar je controller van bent, van persoon of waar je accountmanager van bent).

Administratie details (instellingen) bekijken en/of wijzigen

Beweeg met je muis boven de regel van het desbetreffende administratie klik hier vervolgens op. Via de knop met de drie puntjes kan je vervolgens klikken op Bekijk administratie details