Rekeninguittreksels aanleveren

Gewijzigd op Tue, 28 Mar 2023 om 03:43 PM

Hoe lever je banktransacties aan? Er zijn verschillende manieren:

1. Via coda bestanden, dit kan via de Codabox account van de accountant of via een rechstreekse koppeling met ING
  2. Door ze te downloaden vanuit het internetportaal van de bank - ook dit kan in coda formaat of in csv formaat
  3. Door de papieren afschriften aan te leveren

Creditcard afschriften

De creditcard afschriften kan je manueel aanleveren ter verwerking. Codabox biedt ook de mogelijkheid aan om digitale kredietafschriften aan te leveren.

Online betalingsproviders

Yuki ondersteunt ook de volgende betalingsproviders waarbij onderstaand vermelde bestandsformaten ingelezen kunnen worden.

• Mollie betaaldiensten - MT940
  • MultiSafepay - MT940
  • Pay.nl - MT940
  • PayPal - CSV (Kommagescheiden - betalingen die het saldo beïnvloeden)